Editor and Lightboxes in IE9

Editor and Lightboxes in IE9

vmanvman Posts: 35Questions: 3Answers: 0
edited March 2013 in Editor
In IE, when I click on a row, it does not visually highlight. Then when I click on the buttons (new, edit, delete) it opens up a popup to the left of the screen so only half of it is visible. In Crome, the above 2 items work fine.

However, in your examples web page, everything works fine with IE9. Been beating my head on this one. Anyone experience such a thing? Using jquery 1.9.1, editor 1.2.3 and TableTools 2.1.5.

Replies

  • vmanvman Posts: 35Questions: 3Answers: 0
    Here is an example that does not work in IE9 but works in Crome.

    [code]
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">



    Variant Admin

    <!--
    includes for Editor operation -->

    @import "media/css/jquery.dataTables.css";
    @import "media/css/TableTools.css";
    @import "media/css/dataTables.editor.css";

    #container {
    padding-top: 60px !important;
    width: 960px !important;
    }
    #dt_example .big {
    position: relative;
    font-size: 1.3em;
    line-height: 1.45em;
    color: #111;
    margin-left: -10px;
    margin-right: -10px;
    font-weight: normal;
    }
    #dt_example {
    font: 95%/1.45em "Lucida Grande", Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    color: #111;
    }
    div.dataTables_wrapper, table {
    font: 13px/1.45em "Lucida Grande", Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
    }
    #dt_example h1 {
    font-size: 16px !important;
    color: #111;
    }
    #footer {
    line-height: 1.45em;
    }
    div.examples {
    padding-top: 1em !important;
    }
    div.examples ul {
    padding-top: 1em !important;
    padding-left: 1em !important;
    color: #111;
    }

    <!-- jquery core -->









    var editor2;
    $(document).ready(function() {


    editor2 = new $.fn.dataTable.Editor( {
    "ajaxUrl": "http://gameserver.local/admin/variant",
    "domTable": "#product-table2",
    "fields": [ {
    "label": "Admin ID:",
    "name": 0
    }, {
    "label": "Variant - KEY:",
    "name": 1
    }

    ]
    } );

    $('#product-table2').dataTable( {
    "sDom": "Tfrtip",
    "bProcessing": true,
    //"bServerSide": true,
    "sAjaxSource": 'http://gameserver.local/admin/variant',
    "sServerMethod": "POST",
    "sPaginationType": "full_numbers",
    "fnServerParams": function ( aoData ) { aoData.push( { "name": "command", "value" : "loadh" } ) },
    "fnServerData": function( sUrl, aoData, fnCallback, oSettings ) {
    oSettings.jqXHR = $.ajax( {
    "url": sUrl,
    "data": aoData,
    "success": fnCallback,
    "dataType": "jsonp",
    "cache": false
    } );
    },
    "aoColumns": [
    { "mData": 0, "sClass": "center" },
    { "mData": 1, "sClass": "center" }
    ],
    "oTableTools": {
    "sRowSelect": "multi",
    "aButtons": [
    { "sExtends": "editor_create", "editor": editor2 },
    { "sExtends": "editor_edit", "editor": editor2 },
    { "sExtends": "editor_remove", "editor": editor2 }
    ]
    }
    } );
    });








    Admin ID
    Variant - KEY








    [/code]
  • allanallan Posts: 55,883Questions: 1Answers: 8,835 Site admin
    This looks like a duplicate of your post here: http://datatables.net/forums/discussion/14653/tabletools-editor-and-display-issues - is that correct?

    As stated in the other thread, can you link me to a test case so I can reproduce and try to help fix the issue?

    Allan
  • vmanvman Posts: 35Questions: 3Answers: 0
    Allan,

    Thanks for the reply. Apperently IE9 had some glitch in memory or something. I tested it on other computers with IE9 and it was working fine. Then I restarted my computer and sure enough it works now. :/ Really odd, I blame it on IE. :)

    Thanks, and yes that was a duplicate post.

    Vince
  • allanallan Posts: 55,883Questions: 1Answers: 8,835 Site admin
    Hi,

    Good to hear it is resolved now - thanks for the update.

    Allan
This discussion has been closed.