Search working in IE8 and Chrome, but not in firefox 3.5

Search working in IE8 and Chrome, but not in firefox 3.5

denisforigodenisforigo Posts: 11Questions: 0Answers: 0
edited December 2009 in Bug reports
Hi everybody! :)

I have a problem with my DataTable (thanks!): the search of all columns do not work only in the firefox 3.5. Could anybory help me? The link is: http://ashoka.org.br/portal/rede-ashoka5/fellows/
The individual searchs it´s working.

Thanks!

Replies

  • romsokromsok Posts: 38Questions: 0Answers: 0
    Could you please paste the html markup for your tables and the initialization scripts on the page?
    Please use the code brackets.
  • denisforigodenisforigo Posts: 11Questions: 0Answers: 0
    Hi, there is:

    [code]


    Fellows
  • denisforigodenisforigo Posts: 11Questions: 0Answers: 0
    and:

    and

    [code]



    Nome
    Instituição
    Cidade
    Estado

    Área Primária
    Área Detalhada






    Adair Meira<!--
    -->
    Funda
  • denisforigodenisforigo Posts: 11Questions: 0Answers: 0
    Nobody?
  • denisforigodenisforigo Posts: 11Questions: 0Answers: 0
    This still does not work... :(
  • psikepsike Posts: 13Questions: 0Answers: 0
    Hello,
    first, update version to 1.5.6 ;-)
  • denisforigodenisforigo Posts: 11Questions: 0Answers: 0
    Hello

    thanks for the tip! but unfortunately still not working. :(
  • denisforigodenisforigo Posts: 11Questions: 0Answers: 0
    (only in firefox!)
  • allanallan Posts: 57,236Questions: 1Answers: 9,113 Site admin
    Hi denisforigo,

    I think there might be something funny going on with the line "$('#fellows').tableFilter();". It looks like you are initialising tableFilter rather than DataTables there (which would be $('#fellows').dataTable();). I couldn't see where your initialisation might be of the DataTable on a quick scan through the code, but perhaps I'm missing something.

    Also, I've just copied and pasted your entire table into my example framework, and it works great in Firefox 3.5 - but it doesn't on your site... So I suspect an odd interaction here.

    Regards,
    Allan
  • denisforigodenisforigo Posts: 11Questions: 0Answers: 0
    Hi, problem solved! It was a html comment inside the column of names... :(
  • denisforigodenisforigo Posts: 11Questions: 0Answers: 0
    thanks!
This discussion has been closed.